Yamamoto - Ai Burn HARDCORE - 90 capsule (90 portii)
Ultra arzatorul de grasimi Yamamoto care te va tine MINIM 3 LUNI!
- Ultra concentrat!
- 90 capsule = 90 zile
- Formula imbunatatita cu Ginseng si Guarana
Ai-BURN HARDCORE® de la Yamamoto Nutrition este unul din cei mai avansati si completi arzatori de grasimi termogenic. Extractul de ceai verde joacă, de asemenea, o funcție tonică pentru a contracara oboseala fizică și mentală.
Yamamoto® Nutrition Ai-BURN® HARDCORE este, fără îndoială, unul dintre cele mai bune produse din clasa sa!
Conținutul ridicat de ingrediente active îl face foarte tehnic și specific celor care caută cele mai bune rezultate fără compromisuri.
Dacă sunteți în căutarea celui mai bun Fat-Burner, Yamamoto® Nutrition Ai-BURN® HARDCORE, este singura alegere!
Doar Nutriția Yamamoto® Ai-BURN® HARDCORE este capabilă să ofere o cantitate atât de mare în ingrediente active într-o singură doză!
Denumirea "arzător de grăsime" acordat suplimentelor se referă la produse care pot crește metabolismul de grăsimi sau cheltuielile cu energia, ducând la utilizarea lor în scopuri energetice în formarea fizică și promovând o reducere a greutății. În acest context au apărut numeroase suplimente, cu niveluri diferite de eficacitate dovedită; găsim produse care conțin amestecuri de elemente cu proprietăți dubioase (sau uneori nocive), altora cu un procentaj complet de elemente active care trebuie să fie eficiente. Acest lucru a afectat frecvent imaginea arzătorilor termogeni de grăsimi, ceea ce a dus uneori la considerarea lor ineficientă, a pierderii de bani sau chiar a daunelor asupra sănătății. Depinde de consumator să stabilească care dintre ele să aleagă. Yamamoto Nutrition, prioritizând întotdeauna eficiența și siguranța elementelor pe care le utilizează, a creat AI BURN HARDCORE. O formulă "îmbunătățită" a predecesorului său AI BURN, care permite o eficiență maximă pentru creșterea termogenezei și eliminarea acizilor grași. AI BURN Hardcore își atinge scopul în diferite moduri care caracterizează aceste mecanisme multiple, datorită combinării sinergice a diferitelor elemente de la fito-extractele de plante cu adevărat eficiente. Acestea au o echipa de ingrediente active "optime" intr-un singur loc, care sustin nutritia fundamentala pentru pierderea in greutate. În acest supliment există un "ansamblu" de elemente de plante cu valoare dovedită, cum ar fi: AI BURN Hardcore își atinge scopul în diferite moduri care caracterizează aceste mecanisme multiple, datorită combinării sinergice a diferitelor elemente de la fito-extractele de plante cu adevărat eficiente. Acestea au o echipa de ingrediente active "optime" intr-un singur loc, care sustin nutritia fundamentala pentru pierderea in greutate. În acest supliment există un "ansamblu" de elemente de plante cu valoare dovedită, cum ar fi: AI BURN Hardcore își atinge scopul în diferite moduri care caracterizează aceste mecanisme multiple, datorită combinării sinergice a diferitelor elemente de la fito-extractele de plante cu adevărat eficiente. Acestea au o echipa de ingrediente active "optime" intr-un singur loc, care sustin nutritia fundamentala pentru pierderea in greutate. În acest supliment există un "ansamblu" de elemente de plante cu valoare dovedită, cum ar fi:
Cofeina: cel mai cunoscut ingredient activ în cafea, ceai, guarana și mulți alți compuși, care are efecte pozitive asupra performanței atletice în ceea ce privește rezistența și toleranța la durere și oboseală, dând un impuls suplimentar concentrării.
Cofeina este absorbită de intestin și merge la locul de muncă asupra sistemului nervos, a sistemului cardiovascular și a țesutului adipos. În sistemul nervos, acționează asupra unei zone a hipotalamusului care reglează temperatura corpului (promovând termogeneza) și, prin mărirea moderată a acestei temperaturi, în special în timpul efortului, consumă mai multă grăsime. Acționează asupra glandei suprarenale, atât direct, cât și prin acțiunea sistemului nervos central, eliberând catecolamine care, pe lângă creșterea performanțelor fizice, sporesc eliberarea acizilor grași ca și combustibil.
Guarana, o sursă excelentă de cafeină, este o plantă braziliană originară din regiunea Amazonului, iar în ultimii ani a devenit cunoscut datorită consumului său larg prin băuturi, extracte și suplimente, datorită proprietăților sale energetice. Din guarana obținem semințele, care sunt constituite chimic din cafeină, teofilină și teobromină, trei alcaloizi naturali care au un efect stimulant asupra sistemului nervos central. Prin acest mecanism de stimulare, guarana, la fel ca cafeina, poate imbunatati reactivitatea si atentia, afecteaza starea de spirit prin reducerea oboselii si oboseala, si suprima sentimentele de foame, ajutand astfel la pierderea in greutate. Tocmai din cauza conținutului său de cafeină, sau mai degrabă a unei cantități mari de guaranină (analogă cu cafeina), poate promova eliberarea catecolaminelor și stimula metabolismul. Prin urmare,
Cafea verde: conține mulți antioxidanți, cei mai abundenți și bine-cunoscuți fiind acidul clorogenic, un puternic antioxidant natural care ne poate proteja de efectele substanțelor toxice și mutagene. Cea mai notabilă caracteristică a cafelei verzi în contextul acestui supliment este, fără îndoială, ajutorul său în ceea ce privește pierderea în greutate, deoarece are un efect de "ardere a grăsimilor", promovând utilizarea grăsimilor ca "combustibil" pentru a produce energie. În plus față de efectele sale tonice și de slăbire, cafeaua verde are câteva alte proprietăți benefice care o fac foarte utilă în contextul pierderii în greutate. De fapt, este de asemenea util pentru creșterea performanțelor în formare, reducerea oboselii și oboselii, având un efect cardiotonic, promovarea digestiei și, de asemenea, încurajarea diurezei și drenajului fluidele corporale. Acest tip de cafea " caracteristica principală este procentul de cafeină, care este mai scăzut în cafeaua verde decât în amestecurile de cafea prăjită, deoarece în boabele brute cofeina (sau 1,3,7-trimetilxantina) este legată de acidul clorogenic, formând clorogenatul de cafeină. Aceasta implică, de asemenea, o absorbție diferită de către corpul uman, care necesită mult mai mult timp pentru a metaboliza cofeina, dar poate beneficia și de efectele sale pentru mai mult timp. În ceea ce privește regimurile de scădere în greutate, este util să știm că cea mai importantă descoperire științifică despre cafeaua verde este capacitatea acidului clorogenic de a interveni în reglarea nivelului glucozei din sânge, cu efecte specifice asupra reacțiilor de gluconeogeneză și glicogenoliză hepatică. Studiile farmacologice au arătat că acidul clorogenic este un inhibitor al glucozei-6-fosfatazei, o enzimă care joacă un rol-cheie în homeostaza glucozei din sânge. Aceste rezultate au fost apoi confirmate prin studii in vivo care arată că, datorită acestui mecanism de acțiune, acidul clorogenic poate reduce glicogenoliza hepatică (conversia glicogenului în glucoză în ficat) și circulația glucozei. Nivelul glucozei din sânge scade, prin urmare, creșterea concentrațiilor de glucoză-6-fosfatază și glicogen hepatică. Efectul asupra controlului zahărului în organism este amplificat de un al doilea mecanism: inhibarea absorbției sale, printr-un mecanism specific și direct de intervenție asupra celulelor mucoasei intestinale, determinând o reducere a circulației zaharurilor luate cu alimente. Nivelul glucozei din sânge scade, prin urmare, creșterea concentrațiilor de glucoză-6-fosfatază și glicogen hepatică. Efectul asupra controlului zahărului în organism este amplificat de un al doilea mecanism: inhibarea absorbției sale, printr-un mecanism specific și direct de intervenție asupra celulelor mucoasei intestinale, determinând o reducere a circulației zaharurilor luate cu alimente. Nivelul glucozei din sânge scade, prin urmare, creșterea concentrațiilor de glucoză-6-fosfatază și glicogen hepatică. Efectul asupra controlului zahărului în organism este amplificat de un al doilea mecanism: inhibarea absorbției sale, printr-un mecanism specific și direct de intervenție asupra celulelor mucoasei intestinale, determinând o reducere a circulației zaharurilor luate cu alimente.
Ceaiul verde: datorită polifenolilor și cantităților mari de catechine pe care le conține, acționează asupra sistemului nervos simpatic, mărind termogeneza și lipoliza. Se pare, de asemenea, că ceaiul verde exercită un fel de inhibiție asupra lipazelor intestinale, reducând astfel digestia și absorbția grăsimilor. Pentru a fi specific, efectul deosebit al ceaiului verde se datorează faptului că acesta conține și o anumită cantitate de cafeină care, împreună cu catechinele, poate exercita un efect termogen și cel al ananului, un aminoacid care limitează secreția de cortizol indusă de cofeină .
Forskolin: acționează ca arzător de grăsime și accelerează metabolismul prin stimularea producției unei molecule numite AMP ciclic (cAMP) care "ajută" comunicarea celulară. Atunci când se detectează o creștere sau o scădere a CAMP, acesta acționează ca un semnal care determină corpul nostru să efectueze anumite acțiuni. Unul dintre lucrurile pe care CAMP le face este ca celulele noastre să crească o enzimă numită "lipază sensibilă la hormoni" care funcționează prin arderea grăsimilor. Coleus forskohlii a fost studiat mai presus de toate pentru efectele sale asupra funcției tiroidiene. Conform cercetării, forskolinul stimulează adenilat ciclaza în membranele tiroidiene, o enzimă cu funcție de reglare în toate celulele, incluzând producerea de ATP (pentru energie) și cAMP (care poartă semnale de adrenalină), cu concluzia că forskolin poate susține o creștere a tiroidei metabolism.
Sinefrină: o moleculă găsită în principal în portocala amară neagră "Citrus aurantium", implicată în scăderea în greutate și reducerea sentimentelor de foame. Combinată în sinergie cu cafeina, efectele sale stimulative și termogene sunt îmbunătățite, deoarece pot, de asemenea, să accelereze metabolismul și astfel să permită o oxidare mai mare a grăsimilor.Ea funcționează prin eliberarea adrenalinei cu o reducere a apetitului, o reabsorbție a grăsimii și o creștere a cheltuielilor cu energia și, de fapt, poate stimula metabolismul bazal și astfel crește consumul de energie în repaus.
Kola nuci: acest fruct este foarte bogat în ingrediente active și, în special, conține theobromine și alte xantine, deci este un stimulent excelent pentru sistemul nervos. Acțiunile sale pot fi comparate cu cele ale cafelei, dar cu avantajul de a avea un efect mai puțin "abrupt" și în schimb foarte gradual. Piulița Kola are proprietăți notabile de pierdere în greutate, având efecte termogene și de ardere a grăsimilor și, de asemenea, determină un sentiment mai mare de a fi plin, ceea ce este foarte avantajos în etapele de scădere în greutate. În aceste etape, ajută de asemenea la reducerea sentimentelor de oboseală și la asistarea cu rezistență musculară.
Theobromine: o metilxantină, un alcaloid natural prezent în copaci de cacao, ale cărui derivați au ieșit la lumină datorită diferitelor proprietăți notabile. Ea are un efect stimulativ asupra sistemului nervos central și are proprietăți diuretice și vasodilatatoare. Teobromina este utilizată ca vasodilatator și hipotensor, ca diuretic și cardiotonic, care se potrivește bine acestui grup de componente deoarece această substanță este un inhibitor al fosfodiesterazei, reducând astfel dezactivarea cAMP (fosfodiesteraza este o enzimă care metabolizează cAMP și îl face inactiv. Această substanță funcționează ca un al doilea mesager intracelular, responsabil pentru activitatea hormonului - și cel al neurotransmițătorilor și al diferitelor sisteme metabolice. Când inactivarea cAMP este inhibată de un compus cum ar fi teobromina,
Mate: o substanță cu proprietăți energetice, găsită în principal în Argentina. Oamenii indigeni au folosit o băutură de la un dovleac gol, prin paie care a servit drept filtru. Mate conține un set de substanțe active, cum ar fi cafeina, acidul clorogenic, teobromina și teofilina, care activează termogeneza și eliberarea acizilor grași acumulați. În special, datorită conținutului său de cafeină, el activează lipazele, enzimele care descompun grăsimile și le fac disponibile pentru utilizare. Datorită teobrominei, partenerul reduce de asemenea consumul de stres, iar teofilina, pe de altă parte, mărește producția de urină și mărește activitatea de drenare și anticelulită a băuturii pe bază de mate sau a suplimentului care o conține.
Capsaicina: o substanță derivată din ardeiul iute, care a intrat în lumina reflectoarelor datorită în special studiilor care au arătat cum capsaicina și capsaicinoidele pot activa tesutul adipos maro (BAT). Corpul nostru are două tipuri de grăsime: alb și maro. Primul este folosit pentru a produce energie, în timp ce acesta din urmă este utilizat pentru a genera căldură printr-un proces cunoscut sub numele de termogeneză. Aceste celule au receptori care au o mare afinitate cu capsaicina. Tesutul adipos maro arde excesul de grăsime pentru a produce căldură și, nu întâmplător, își crește activitatea după expunerea la frig (atunci când este necesară producerea căldurii) și hiperfagia (atunci când este necesară eliminarea excesului de calorii din alimente). Expunerea la temperaturi scăzute duce la activarea receptorilor termici,
Ginseng: adapogenul derivat din ginseng Panax este renumit pentru îmbunătățirea memoriei și concentrației, dar și pentru a spori rezistența fizică și pentru a preveni distrugerile musculare de la exerciții fizice. Utile pentru sportivi din diverse motive, sa demonstrat că ginseng reduce timpul de reacție al sportivilor și îmbunătățește performanța psihomotorie atât în timpul exercițiilor cât și în repaus, dar poate activa metabolismul datorită efectului său asupra catecolaminelor. De asemenea, a apărut că extractele de ginseng pot reduce greutatea corporală deoarece pot inhiba enzimele pentru lipogeneză și colesterogenesis.
Prezența lui L-Tyrosine, un aminoacid care intervine pentru a crea neurotransmițători precum adrenalina, noradrenalina și dopamina, promovează formarea hormonilor t3 și t4 și, împreună cu alte elemente, ajută la termogeneză.
CONTINUT:
90 tablets |
|
Mean analysis
|
|
Per daily dose 1 tablet |
|
Servings Per Container 240 |
|
|
Amount Per Serving |
L-tyrosine |
167 mg |
Caffeine |
100 mg |
Coleus
10% forskolin |
83 mg
8,3 mg |
Green coffee
45% chlorogenic acid |
83 mg
37 mg |
Bitter orange
10% synephrine |
67 mg
6,7 mg |
Green tea
98% polyphenols
40% EGCG |
67 mg
66 mg
27 mg |
Ginseng
10% ginsenosides |
67 mg
6,7 mg |
Cola nut
10% caffeine |
67 mg
6,7 mg |
Guarana
10% caffeine |
67 mg
6,7 mg |
Cocoa
6% theobromine |
33 mg
3,3 mg |
Chili pepper
2% capsaicin |
33 mg
0,7 mg |
Mate |
33 mg |
|
|
Ingredients: bulking agent: cellulose, L-Tyrosine, caffeine anhydrous, Coleus extract (Plectranthus barbatus Andrews - root) std. 10% forskolin, Green coffee extract (Coffea Arabica L. - seeds) std. 45% chlorogenic acid, Bitter orange extract (Citrus aurantium var. amara - immature fruit) std. 10% synephrine; Green Tea extract (Camellia
Sinensis L. Kuntze - leaves) std. 98% polyphenols, 40% EGCG; Ginseng extract (Panax ginseng C.A. Meyer - root) std. 10% ginsenosides; Cola extract (Cola acuminata Schott et Endl. - seeds) std. 10% caffeine, Guarana extract (Paullinia cupana Kunth - seeds) std. 10% caffeine; Cocoa extract (Theobroma cacao - seeds) tit. 6% theobromine; Chilli Pepper extract (Capsicum annuum L. - fruits) std. 2% capsaicin, Mate extract (Ilex paraguariensis A. St. Hill. – leaves), anti-caking agents: magnesium salts of fatty acids, silicon dioxide.
|
|
Mod de administrare: 1 singura capsula pe zi, preferabil inainte de masa
|