Pentru comenzi telefonice: 0729.237.999

  • CONTUL MEU

Protein Outlet
Cautare

Cum platesc?

Ai trei optiuni de plata:

1. Numerar - Ramburs – Puteti plati cumparaturile in numerar: in momentul in care acestea va vor fi livrate acasa de catre curier sau in momentul ridicarii de la sediul nostru.

2. Ordin de plata – Prin aceasta modalitate puteti plati la banca, direct in contul nostru. Va rugam sa faceti plata dupa ce unul dintre operatorii nostri va confirma disponibilitatea produsului si va emite o factura proforma. Cand banii intra in contul nostru, produsul pleaca spre dvs.

3. Online cu card bancar - prin EuPlatesc.ro (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

     Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

Menu