Pentru comenzi telefonice: 0729.237.999

  • CONTUL MEU

Protein Outlet
Cautare

Despre noi

    

Protein Outlet. Cine suntem?

Un magazin online in aglomerata piata a suplimentelor sportive, o piata ce creste de la an, la an, odata cu dorinta romanului de a face miscare si de a fi in forma. O dorinta pe care vrem sa o sustinem cu tarie.

Fiind din 2015 pe piata din Romania, Protein Outlet este un start-up dedicat promovarii si sustinerii fitness-ului si bodybuilding-ului romanesc, alaturi de modul sanatos si activ de viata cu care acestea sunt insotite.

Firma noastra isi doreste sa realizeze acest lucru prin oferirea suplimentelor sportive de o inalta calitate la preturi cat mai mici; astfel, facand suplimentele calitative si performante mai accesibile pentru sportivi.

Protein Outlet face eforturi continue pentru oferirea unei game cat mai largi de produse, serivicii cat mai rapide si complete, la preturi cat mai mici.

In portofoliul nostru exista game largi de prafuri proteice din zer, proteine pentru masa musculara, aminoacizi, creatina, oxizi nitrici, vitamine si minerale, suplimente pentru arderea grasimilor si accesorii pentru fitness. Producatorii acestora sunt numai marci ce prezinta o calitate cel putin premium; precum: Optimum Nutrition, Genius Nutrition, Universal, BSN, Dymatize, MusclePharm, Muscletech, Weider, etc.

Asadar, prin aceasta formula dorim sa va fim alaturi in dezvoltarea performantei sportive si sa va sustinem cu topul suplimentelor nutritive.

Cu ce suntem noi diferiti?

In primul rand, la Protein Outlet gasesti numai branduri premium si ultra-premium, notificate si verificate de Ministrul Sanatatii, ce sunt stocate intr-un mediu controlat, verificat si autorizat de autoritatile relevante.

In al doilea rand, aici mai gasesti cele mai mici preturi

Prin aceste doua lucruri - calitate si promotii - alaturi de seriozitate si promptitudine, incercam sa te convingem sa faci un “upgrade” produselor deja folosite pentru sustinerea efortului si a masei musculare, pentru unele cu o calitate si o eficienta mai ridicata.

De ce? Intrucat factorul principal pentru care sportivii romani nu achizitioneaza cele mai eficiente si inovative produse este costul, si pentru ca noi consideram ca este foarte importanta calitatea suplimentelor alimentare atat pentru sanatatea ta cat si pentru obtinerea rezultatelor dorite. 

Transparenta - prin canalele noastre sociale (Facebook, Instagram, Youtube) incercam sa oferim suplimentelor si accesoriile o prezentare "hands on", cat mai reala.

 

Menu