Genius - Creatine Monohydrate - 400gr

Creatina:

Genius - Creatine Monohydrate - 400gr

-5% Genius - Creatine Monohydrate - 400gr, din categoria Creatina, Protein Outlet

Genius® Creatine Monohydrate  stabileste un nou standard pentru creatina monohidrata care conține particule de 20 de ori mai mici decat creatina monohidrata obisnuita, aceasta optimizeaza absorbtia, se amesteca bine cu orice bautura.

Creatina Monohidrate este asociata cu stimularea hipertrofiei musculare si cresterea sintezei proteice, efecte datorate abilitatii creatinei de a induce hidratarea (creatina poate retine apa in muschi, dar nu intre muschi si piele, adica subcutanat) celulei musculare. Creatina este cel mai popular supliment in randul culturistilor. Rezultatele extraordinare resimtite de utilizatori sunt intarite de numeroasele studii stiintifice care au confirmat efectele ergogenice ale creatinei asupra performantei sportive. Potentialul creatinei de a stimula cresterea fortei si a masei musculare este deja binecunoscut in randul culturistilor. 

Creatina Monohidrate creste nivelul fosfocreatinei in muschi si implicit stimuleaza sinteza ATP ( adenozintrifosfat), ceea ce se traduce practic in antrenamente mai lungi si mai intense. Exista studii recente care arata impactul creatinei asupra sintezei de IGF-1 (factorul de crestere insulinic), un aspect deosebit de benefic cresterii musculare.

Beneficii:
 Sustine cresterea musculara
 Creste forta si intensifica recuperarea
 Creaza volum celulelor musculare
 Recuperare imbunatatita dupa efectuarea exercitiilor
✔ Furnizeaza mai multa energie in timpul antrenamentelor


Administrati in perioada de incarcare(5-7 zile) Genius Creatine Monohydrate™ a cate: 15-25 de grame impartite 5 grame per servire. Dupa aceasta perioada mentineti saturatia cu 5-10 grame pe zi. 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Livrare in 24h - pt.comenzile plasate pana la 12:00

Comenzi peste 500 Lei - Transport Gratuit

Comenzi sub 500 Lei - 15 Lei 

Livram in toata Romania!

Livram fara a taxa kilometri suplimentari pentru localitatile din afara ariilor de operare a firmelor de curierat.

Contact

0729.237.999

  • Cod produs: Genius - Creatine Monohydrate - 400gr
  • Disponibilitate: In 2 - 3 Zile
  • 60.00Lei
  • 57.00Lei