Pentru comenzi telefonice: 0729.237.999

  • CONTUL MEU

Protein Outlet
Cautare

Cele mai pure Proteine, Weider CFM Whey ProteinBrandul German Weider este prezent pe piata din Romania de ceva ani buni. Printre cele mai populare produse ale brandului, si implicit cele mai vandute, sunt proteinele Weider CFM Protein.

Proteina este unul dintre principalii macronutrienti utilizati de organism pentru construirea, repararea si intretinerea tesutului muscular si este responsabila pentru aproape orice proces care are loc in interiorul corpului, inclusiv pentru metabolism si transportarea substantelor nutritive. De unde si popularitatea suplimentelor sportive pe baza de zer.

Weider CFM Whey Protein este una din cele mai bune proteine pe care am pus mana. Compozitia sa este formata din 55.1% aminoacizi esentiali si 24.1% BCAA (aminoacizi cu lant ramificat). Fiind o proteina obtinut prin microfiltrare la rece (Cross Flow Microfiltration), servirea vine cu 27 gr. proteine si doar 0.6 gr. carbohidrati, ce provin din zahar.  Metoda CFM de separare a proteinei pastreaza intacte toate proprietatile imunitare ale zerului, astfel fiind cea mai pura forma a zerului.


Puncte cheie:

  • ·         27 gr. Proteine & 0.6 Carbo. / servire
  • ·         Aminoacizi de inalta calitate
  • ·         Ajuta la creșterea masei musculare
  • ·         Ajuta la menținerea masei musculare
  • ·         Include leucina, taurina și vitamina B6


                         

Produse recomandate
Weider - CFM Whey Protein - 900 gr.

Weider - CFM Whey Protein - 900 gr.

27 gr. Proteine & 0.6 Carbo. / servire Oferă  aminoacizi de înaltă calitate Contribuie la cre..

164 Lei 176 Lei Notice: Undefined variable: text_tax in /home2/proteinoutlet/public_html/catalog/view/theme/default/template/blog/article.tpl on line 55 164 Lei

Lasa un comentariu
Nu exista opinii la acest produs
Menu