Pentru comenzi telefonice: 0729.237.999

  • CONTUL MEU

Protein Outlet
Cautare

Pre-Workout Genius Nutrition - despre Fury Extreme si Warcry

Suplimente Energizante Pre-Antrenament     

Energizantele menite pentru inaintea antrenamentului, numite si pre-workout-uri, sunt concepute sa sporeasca energia, nivelul de concentrare si pompare din timpul antrenamentului pentru a te ajuta sa treci la nivelul urmator in antrenamentul tau.

Genius Nutrition este un brand premium ce inoveaza in domeniul suplimentelor sportive si se specializeaza in Pre-Workout-uri, avand un numar de 4 produse.
Doua dintre ele ies in evidenta: Genius Warcry si Fury Extreme.

 

Genius Warcry 2.0

Genius Warcry este un produs pre-workout de noua generatie, ce ofera forta, pompare musculara, concentrare si energie pentru un antrenament hardcore. O formula de ultima generatie cu doze dovedite stiintific de beta-alanina, citrulina pentru pompare musculara eficienta. Combinatia puternica dintre colina, teanina si tirozina ofera o experienta senzoriala unica, iar doza precisa de cafeina, huperzine A si extractul din frunze de maslin asigura o energie incredibila si concentrare pura. 

Formula recent imbunatatita de Warcry compune un pre-workout puternic! Comparabil cu Cellucor C4 Ultimate sau Yamamoto Kamikaze. Asadar este recomandat pentru sportivii experimentati ce au nevoie de o energie instant si exploziva.

 

Genius Fury Extreme

Fury Extreme vine la pachet cu cele mai bune ingrediente, un efect de pompare fabulos si energie ridicate datorita acidului malic. Toate acestea sunt posibile deoarece citrulina este transformata eficient in organism, iar arginina este un precursor metabolic al oxidului nitric (adica este folosita pentru producerea acestuia). Oxidul Nitric (NO) este un puternic vasodilatator, adica largeste vasele de sange. Prin vasele de sange dilatate, la muschi ajunge mai mult sange, deci si mai multi nutrienti. Acest lucru inseamna cresterea fortei si o refacere mai buna pe care le veti simti imediat ce incepeti sa folositi Fury Extreme. Ingredientele pe care le-am utilizat in crearea acestui produs au cea mai buna concentratie si puritate pentru a va oferi o experienta de exceptie in timpul antrenamentului.

Fiind bogat in Beta-Alanina, Citrulina, aminoacizi esentiali si neesentiali Fury Extreme ofera o energie liniara, pe o durata mai lunga. Asadar este recomandat sportivilor ce au nevoie de o energie si concentrare  constanta.

Produse recomandate
Genius - Fury Extreme

Genius - Fury Extreme

MALAT DE CITRULINA 2:1 – 6000 MG Cele mai bune ingrediente, un efect de pompare fabulos si energie ..

129 Lei 149 Lei Notice: Undefined variable: text_tax in /home2/proteinoutlet/public_html/catalog/view/theme/default/template/blog/article.tpl on line 55 129 Lei

Genius - Warcry 2.0 - 400gr.

Genius - Warcry 2.0 - 400gr.

NOUL WARCRY 2.0 BY GENIUSNUTRITION® Warcry este un produs pre-workout de noua generatie, care schim..

125 Lei 155 Lei Notice: Undefined variable: text_tax in /home2/proteinoutlet/public_html/catalog/view/theme/default/template/blog/article.tpl on line 55 125 Lei

Genius - Fury Extreme Shot - 2 serv.

Genius - Fury Extreme Shot - 2 serv.

FURY EXTREME SHOT 60ML - Aroma: Pineapple-Chaos Impulsul care te duce dincolo de limite, acolo ..

8 Lei Notice: Undefined variable: text_tax in /home2/proteinoutlet/public_html/catalog/view/theme/default/template/blog/article.tpl on line 55 8 Lei

Lasa un comentariu
Nu exista opinii la acest produs
Menu