Pentru comenzi telefonice: 0729.237.999

  • CONTUL MEU

Protein Outlet
Cautare

Optimum Nutiriton


In mod discutabil cea mai cunoscuta firme de suplimente sportive, Optimum Nutrition s-a destins fata de competitie fiind un brand serios, ce foloseste numai ingredient de calitate, si ofera o gama foarte larga de produse ce servesc sportivilor.

Dedicarea lor este subliniata prin nenumaratele premii pe care si le pun in palmares cu fiecare an. Cele mai recunoscute si premiate produse sunt Gold Standard Whey si Amino Energy.

 

Amino Energy

La granite dintre BCAA si Pre-Workout se afla Amino Energy. Un supliment puternic pentru standardele suplimentelor cu aminoacizi, si slab pentru standardele pre-workout-urilor. Rezultatul este unul ideal pentru sportivii ce se axeaza pe anduranta si au nevoie de un flow continuu de energie.

Unul din clientii nostri ce foloseau Amino Energy este nimeni alta decat Sorana Cirstea, ce reprezenta Romania in Top 40 WTA. Ea a ales suplimentul Optimum Nutrition deoarece ii dadea un plus de energie si concentrare pe durata intregului meci de tenis. De asemenea aminoacizii esentiali si neesentiali contribuiau la cresterea musculaturii si a performantei.

 

Gold Standard Whey

Cu un minim de 11 premii pentru suplimentul proteic al anului oferit de Bodybuilding.com Optimum Nutrition Gold Standard Whey este una din alegerile de top ale romanilor cand vine vorba de proteine.

100% Whey Gold Standard este creat dintr-un amestec de: izolat proteic din zer microfiltrat, concentrat proteic din zer ultrafiltrat, peptide hidrolizate din zer. Aceste 3 tipuri de procesare ale proteinelor sunt printer cele mai costisitoare si eficiente. Rezultatul este un izolat proteic ce este usor de digerat si eficient in cresterea masei musculare si recuperare.

Gold Standard Whey vine intr-o mare varietate de arome si gramaje ce se pot gasi pe Protein Outlet la preturi promotionale. 

Produse recomandate
Optimum Nutrition - Gold Whey - 2.3kg

Optimum Nutrition - Gold Whey - 2.3kg

Noul Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey De 11 ani consecutivi, 100% Whey Gold Standard de ..

370 Lei Notice: Undefined variable: text_tax in /home2/proteinoutlet/public_html/catalog/view/theme/default/template/blog/article.tpl on line 55 370 Lei

Optimum Nutrition - Amino Energy

Optimum Nutrition - Amino Energy

Acest produs a castigat in 2012 premiul pentru Bautura Energizanta a anului la concursurile prestigi..

86 Lei 119 Lei Notice: Undefined variable: text_tax in /home2/proteinoutlet/public_html/catalog/view/theme/default/template/blog/article.tpl on line 55 86 Lei

Optimum Nutrition - Gold Whey - 4.5kg

Optimum Nutrition - Gold Whey - 4.5kg

De 11 ani consecutivi, 100% Whey Gold Standard de la Optimum Nutrition castiga premiul pentru Suplim..

590 Lei Notice: Undefined variable: text_tax in /home2/proteinoutlet/public_html/catalog/view/theme/default/template/blog/article.tpl on line 55 590 Lei

Optimum Nutrition - Gold Whey - 908 gr

Optimum Nutrition - Gold Whey - 908 gr

Prezentare 360: https://www.youtube.com/watch?v=PPaIWaSv5Ks   Optimum Nutrition - Gold Whey - ..

127 Lei 169 Lei Notice: Undefined variable: text_tax in /home2/proteinoutlet/public_html/catalog/view/theme/default/template/blog/article.tpl on line 55 127 Lei

Lasa un comentariu
Nu exista opinii la acest produs
Menu