Pentru comenzi telefonice: 0729.237.999

 • CONTUL MEU

Protein Outlet
Cautare

avantaje

 • Transport gratuit in tara
  La comenzi mai mari de 500 lei
 • Cele mai mici preturi
  Intr-un singur loc
 • Livrare rapida
  In 24 ore
 • Produse 100% originale
  Calitate garantata
Redus

Nutrex - Anabol 5 - 120 caps

Rating: 0.00 (0 opinii)
 • Cod produs: Nutrex - Anabol 5 - 120 caps
 • Disponibilitate: Fara stoc
 • Brand:Nutrex
 • Cantitate disponibila: 0 buc.

 • 148 Lei 188 Lei
 • Fără TVA: 148 Lei

Atentie! Acest produs nu este disponibil pe stoc. Contacteaza-ne pentru mai multe informatii: 0729.237.999.

Distribuie:

LIVRAM IN TOATA ROMANIA

Livram fara a taxa kilometri suplimentari pentru localitatile din afara ariilor de operare a firmelor de curierat. Pentru mai multe detalii, contactati-ne!

LIVRARE IN 24 ORE

Comenzi peste 500 lei - Transport gratuit

Comenzi sub 500 lei - cost transport 16 lei

Nutrex - Anabol 5 - 120 caps

 • Ultra puternic amplificator anabolic cu capsule multi fază!
 • Sustine cresterea tes. pe cale naturala
 • Rezultate vizibile foarte rapid
 • Fabricat in SUA 

Anabol 5  este un agent anabolizant non-steroidian și prezintă o abordare revoluționară pentru construirea masei musculare și a forței. Contribuie la consolidarea raportului anabolic/androgen al corpului prin îmbunătățirea echilibrului de azot al organismului. Din cauza absenței proprietăților androgenice, Anabol 5 Black este un produs ideal pentru toți sportivii și cei care se tem de efectele secundare ale prohormonilor.

Anabol 5  afectează în mod pozitiv sinteza proteinelor, reducând în același timp impactul activității catabolice asupra mușchilor.Astfel, provoacă efecte adaptogene mai bune asupra formării tesutului muscular și ajută la reglarea ciclului de proteine al organismului. Este un produs versatil, care va asigura creșterea masei musculare și impreuna cu o dieta echilibrată, vă va ajuta să vă mențineți musculatura.

Anabol 5 este cea mai puternică substanță anabolică non-steroidiană din lume. Dacă preparatul Anabol 5 este utilizat în combinație cu un antrenament intens, iar apoi printr-o pregătire adaptogenică este stimulat anabolismul ideajuns, se va bloca pierderea proteinelor musculare și eliminarea oboselii musculare, in acelasi timp. Anabol 5 este primul produs folosit pentru a stimula în mod eficient propriul ciclu de construcție de proteine, fără utilizarea de hormoni și steroizi. Pentru a se asigura menținerea pe termen lung a nivelurilor ridicate de anabolice toată ziua, produsul Anabol 5 acționează rapid și foarte eficient prin capsule multifazice.

Cum funcționează Anabol 5?

Faza 1: capsule lichide cu acțiune rapidă a sistemului de reacție

Capsula lichidă ANABOL 5 vă asigură că organismul este într-o construcție musculară anabolizantă și asta la câteva minute după ce o luați. Acest lucru este deosebit de important dimineața când vă treziți și apoi imediat după antrenament.

Faza 2 - timp de reacție prelungit, în interiorul capsulei, în care amplificatorul este un anabolizant

Când o anumită substanță este introdusă într-o capsulă, separat, după reacție, crește activitatea anabolică. Odată ce mușchii suportă acțiunea rapidă anabolică a primei faze, faza a doua îi va prelua rolul, asigurând o durată lungă a proceselor anabolice.

Datorită agentului anabolic puternic, ANABOL 5 are multe utilizări. Acesta poate fi utilizat pentru mărirea masei musculare, în acest caz, se așteaptă creșterea forței, greutății și dimensiunilor. Acesta poate fi, de asemenea, utilizat în timpul pauzelor de antrenament, pentru a ajuta la conservarea masei musculare și, de asemenea, poate fi folosit pentru a construi o masă musculară de înaltă calitate.

 

Mod de administrare

Luati 2 capsule de două ori pe zi. Pentru rezultate optime, capsulele sunt recomandate a fi luate dimineața și imediat după antrenament.
În zilele de non-antrenament, luați 2 dimineața și două seara. Anabol 5 este cel mai bine utilizat timp de 12 săptămâni, urmat de o pauză de 4 săptămâni.

Acorda o nota:

Produse similare

SLABIRE SI ARDEREA
GRASIMILOR

Recomandarile noastre pentru cei ce au ca obiectiv reducerea stratului adipos.

VEZI MAI MULTE

SUPLIMENTE
PENTRU
MASA MUSCULARA

Recomandarile noastre pentru cei ce au ca obiectiv cresterea masei musculare

VEZI MAI MULTE

Producatori

Menu