Pentru comenzi telefonice: 0729.237.999

  • CONTUL MEU

Protein Outlet
Cautare

Kevin Levrone

Kevin “The Legend” Levrone, este un culturist profesionist considerat a fi printre cei mai talentați sportivi ai tuturor timpurilor supranumit Maryland Muscle Machine. Pe parcursul carierei sale, Kevin Levrone a participat la 68 de concursuri IFBB PRO, dintre care a câștigat 23 de concursuri Pro Show, având unul dintre cele mai bune recorduri în culturismul profesionist. 

Considerat unul dintre cei mai buni culturisti din anii 90, chiar daca nu a castigat niciodata prestigiosul titlu la Mr.Olympia, a castigat totusi 23 de concursuri la profesionisti, detinand recordul celor mai multe victorii ca profesionist IFBB pana cand Ronnie Coleman a stabilit noul record in 2004 si acel record a fost in cele din urma doborat de catre Dexter Jackson in 2016 cu 29 de titluri castigate la profesionisti.

Linia de suplimente nutritive Kevin Levrone Signature Series, cunoscută la nivel mondial, se adresează celor doresc să dezvolte masa musculara, forță, rezistenta, pompare extrema, concentrare mai buna la antrenamente, scadere in greutate sau pur si simplu doresc să atingă cele mai înalte nivele de performanță sportivă.


Nu există niciun Producător.

Menu